Koers op Vitaliteit, Juist NU

 

Een kompas ontwikkelen voor vitaliteit

Wandelcoaches Yvonne Mooij van KIJKwandelcoaching en Ingeborg Sluiters van Healthy Walk&Talk, zijn de verbindende samenwerking aangegaan.
Samen op weg ontwikkelden zij een ‘Kompas voor Vitaliteit’, vertaald in een zinnenprikkelende coachwandeling van ongeveer 2 uur voor groepen.

Coachen in de natuur is inmiddels niet meer helemaal vreemd, het wordt steeds gewoner om voor een goed gesprek de ruimte tussen de  vier muren te verlaten en samen naar buiten te gaan. De frisse buitenlucht maakt dat een mens zich vrijer voelt om persoonlijke gevoelens te delen. De verkorte route naar de kern van het probleem.

Juist nu in deze roerige tijd van fysieke afstand en verwijdering tussen mensen is het van allergrootst belang om elkaar te blijven vinden en gezond te blijven. Zoeken naar de balans tussen gezonde en ongezonde keuzes. Waar neem je verantwoordelijkheid voor?

Hoe blijf je bijvoorbeeld als werknemer duurzaam inzetbaar? Wat kun je als werkgever doen om je medewerkers gezond te houden, zorgen voor blijvende betrokkenheid bij het bedrijf en een klimaat scheppen voor hun ontwikkeling?

Alles begint bij een vitaal gevoel.

Koers op Vitaliteit, Juist NU’ biedt zowel grote als kleine organisaties een kans om vitaliteit in teams te verhogen en werkt prima als preventie voor verzuim. Deze coachwandeling biedt tools om de denkbeeldige temperatuur op te nemen van de deelnemers. Waar schuilen de energie slurpende factoren en wat geeft vooral werkplezier.

Wat levert een paar uur met elkaar in de frisse buitenlucht op:

* inzicht in belemmerende en stimulerende factoren
* een persoonlijk Kompas voor Vitaliteit
* stimulans om op vitale koers te blijven
* een verbindende teambeleving op een mooie locatie

Staat uw organisatie open voor een verfrissende teamcoach-wandeling,  een Kompas voor Vitaliteit voor al uw medewerkers?

Ja, bel mij voor een afspraak.

Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.