Ervaringen

Claire:

  “Ik had moeite met ‘nee’ zeggen en beslissingen nemen. Dit gaf mij onrust. Door het Wandelcoachtraject heb ik grote keuzes kunnen maken. Ik heb de mantelzorg beter verdeeld en afstand genomen van iemand die mij emotioneel regelmatig heeft gekwetst. Beslissingen hebben mij rust gegeven. Yvonne heeft een goed inlevingsvermogen, is een open, rustige persoonlijkheid en kan goed luisteren. Als coach geeft ze heldere feedback zonder druk en richting zodat ik mij vrij voelde volgende stappen te onderzoeken en te zetten.”

Esmee:

“Ik had zowel lichamelijke als geestelijke klachten, en ik vond het zelf steeds lastiger om er mee om te gaan. Daarom dacht ik dat het zinvol zou zijn voor mij om hierover met iemand te gaan praten. Ook om er misschien achter te komen waar precies het probleem ligt en wat ik hieraan kan doen. Alleen al de aandacht die ik kreeg, het gevoel om gehoord te worden, en de rust die ik ervaar als ik wandel in de natuur waren heel fijn voor mij. De opdrachten en oefeningen hielpen om op een andere manier naar mezelf te kijken. Yvonne heeft mij gestimuleerd om vaker naar buiten te gaan  en enkele concrete stappen te ondernemen, die ik zonder haar niet had gemaakt, of zou hebben uitgesteld. Ik ben van plan om regelmatig te blijven wandelen, en ik begin een traject bij een psycholoog. Het was heel fijn dat iemand de tijd voor me nam. Yvonne is een goede luisteraar, door haar positieve houding en warme persoonlijkheid voelde ik me bij haar heel vertrouwd. Het traject en de opdrachten worden aangepast op wat jij op dat moment nodig hebt. Tijdens het coachtraject heb ik mezelf beter leren kennen, maar ook concrete stappen gezet. Ik kan het iedereen aanraden!”

Karin

“Het Wandelcoachtraject met Yvonne heeft mij sterker gemaakt in mijn moederrol. Mijn zelfvertrouwen is toegenomen op dit gebied en ik kan dingen gemakkelijker bespreekbaar maken. Ik begrijp en accepteer dat ik niet alles goed kan doen als moeder, en voel mij hierdoor minder schuldig. Dit bewustwordingsproces heeft mij veel rust gebracht. Ik heb speciaal voor het wandelend coachen gekozen omdat ik graag wandel en in de natuur ben. Deze manier van coachen maakt dat ik mij meer ontspannen voel in het gesprek en omdat je naast elkaar loopt is de verhouding gelijkwaardig Yvonne is een betrokken en warme persoonlijkheid, daardoor had ik al snel een klik met haar. Zij kan als coach goed observeren en is in staat om goed af te stemmen op de persoon en de situatie.

Peter:

De coachgesprekken met Yvonne hebben mij geholpen mijn gedachten en gevoelens te ordenen en mijn gevoel te volgen. En daar open en eerlijk over te zijn in relaties. Dit geeft mij rust en heeft een positieve invloed op een belangrijke relatie. De rustige uitstraling en stem van Yvonne is vertrouwenwekkend.

Monique:

Dank je wel voor dit mooie leerzame traject: -stap voor stap -in de natuur -met mooie vragen -natuursymbolen als anker -en met fijn gezelschap! Ik wens je heel veel fijne klanten met wie jij op stap gaat.